Services

Grafisch

Elk goed bedrijf begint met een logo die de merkwaarden van het bedrijf uitstraalt. Vervolgens heeft een goed bedrijf een visitekaartje in een huisstijl die bij de merkwaarden van het bedrijf past. Tenslotte heeft elk goed bedrijf voor “offline” marketing bijpassende flyers en brochures.

 

Websites

Een website is het online visitekaartje van een bedrijf. Het is belangrijk dat deze responsive is op elk apparaat! Ook is het belangrijk dat dit online visitekaartje, past bij de algehele huisstijl van het bedrijf. Verkoopt jouw bedrijf offline producten? Voor de online verkoop is een webshop dan onmisbaar!

 

Vindbaarheid

Nu jouw bedrijf zowel online en offline een bestaan heeft opgebouwd, is het belangrijk jouw doelgroep te laten weten dat je bestaat! Door middel van een basis seo analyse wordt er voor gezorgd dat jouw website online goed vindbaar is voor jouw doelgroep. Voor een nog betere online aanwezigheid, is het belangrijk een social media plan aan te houden, zodat jouw doelgroep dagelijks, van je bedrijf hoort, zodat ze jouw bedrijf niet vergeten.

Prijzen

Grafisch

Prijzen zijn excl. 21% btw

Ontwerpen logo 125,-
Ontwerpen visitekaart 150,-
Ontwerpen brochure/flyer 200,-
Ontwikkelen gehele huisstijl (Logo,visitekaartje, brochure/flyer): 325,-

Bestanden worden naar wens aangeleverd, in de benodigde formats

Websites

Prijzen zijn excl. 21% btw

Basis website (v.a. 1 tot 5 paginas) v.a. 650,-
Uitgebreide website (v.a. 5 tot 8 paginas) v.a. 750,-
Webshop v.a 800,-

Excl. Hosting/CMS/SSL/basis seo/geschreven Seo teksten/gemaakte content zoals foto’s etc. Handleidingen over zelf vervangen van content, website onderhoud

Vindbaarheid

Prijzen zijn excl. 21% btw

Basis seo analyse 250,
Uitgebreide seo analyse
400,-
Ontwerpen social media campagne v.a. 400,-
Uitvoeren social media campagne v.a. 200 p.w.

Algemene voorwaarden

Alle bovenstaande prijzen zijn startprijzen, definitieve prijzen zullen gevormd worden in overleg en afhangende van de wensen van de opdrachtgever.

alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Omdat Sas studios momenteel niet KvK geregistreerd staat zal er geen btw gerekend worden boven op de afgesproken prijzen. Deadlines, prijsafspraken en overige afspraken worden vastgelegd middels contracten. Door schriftelijke bevestiging van beide partijen zijn beide partijen juridisch beschermd tegen uitval of onvoorziene omstandigheden.

Vragen

Ben je enthousiast geworden over jouw (toekomstige) ideeën maar weet je nog niet zeker wat je precies wil? Neem dan vrijblijvend contact op via Whatsapp, laten we samen tot iets moois komen!

Services

Websites

Grafisch design

Online Marketing

Services

Websites

Grafisch design

Online Marketing

Services

Websites

Grafisch design

Online Marketing

WhatsApp chat